Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

петак, 28. септембар 2012.

FIAT generalni sponzor Radničkog!

Potvrdjeno FIAT je novi sponzor Kragujevčana u ovoj sezoni, potvrdjeno je iz prostorija kluba iz srca šumadije.

Kragujevčani su veoma ambicijozno ušli u pripreme za ovu sezonu, pa su tako dobil jednog velikog generalnog sponzora, naime radi se o kompaniji  FIAT.

Naime, prvi čovek italijanske kompanije u Srbiji Antonio Ćezare Ferara i predsednik Radničkog Ivan Grujin potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu, čime je napravljen značajan korak napred u saradnji koja je i do sada postojala.

Prvi čovek Radničkog, naravno, izrazio je veliko zadovoljstvo što je do ove saradnje došlo, ističući da je njegov klub u kompaniji FIAT dočekan ''širom otvorenih vrata''.

''Top menadžment kompanije FIAT je sportski nastrojen, što nam je olakšalopregovaračku poziciju. Nije bilo nikakvih barijera, niti suvišnih tumačenja značaja Radničkog i sporta uopšte u Kragujevcu. Prilično su upućeni u sva sportska dešavanja, kako u Kragujevcu, tako i u Srbiji, pa smo govorili 'zajedničkim jezikom''', izjavio je Grujin.

On je dodao i da će košarkaši Radničkog već u premijernoj utakmici u novoj sezoni, sutra protiv Olimpije (17h), nastupiti u u opremi brendiranoj obeležjem FIAT-a.

Uz ovako značajnu podršku kompanije kao što je FIAT, i klupske ambicije u novoj sezoni moraju da budu veoma visoke.

''Cilj Radničkog u novoj sezoni je da se domogne evro-takmičenja višeg ranga od Jadranske lige, poput Evrokupa. Uz podršku partnera kao što je FIAT, sada naš generalni sponzor, ubeđeni smo da to možemo da postignemo'', zaključio je Grujin.

Нема коментара:

Постави коментар