Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

уторак, 2. октобар 2012.

"Đavoli" na Cedevitu

Ekipa Radničkog ima teško gostovanje u Zagrebu. izabranici Miroslava Nikolića žele maksimalnim angažmanom i krajnje ozbiljnim pristupom meču da ulože svoj maksimum kako bi upisali prvu pobedu u regionalnom takmičenju.

Drugo kolo ABA lige za kragujevački Radnički donosi gostovanje vicešampionu Jadrana i Hrvatske, te osvajaču hrvatskog kupa, ekipi Cedevite.
Ekipa koja i u novoj sezoni ima najviše ambicije će zasigurno biti jedan od najvećih izazova za izabranike Miroslava Nikolića.
Svestan opasnosti sutrašnjeg protivnika je i iskusni Bojan Krstović.
„Cedevita je skup iskusnih igrača i od svih preti opasnost. Moramo da igramo odbranu kao u prvom poluvremenu protiv Olimpije i sa puno kontra napada. To su to segmenti na koje ćemo da obratimo posebnu pažnju ne bismo li igrali ravnopravno sa finalistom prošle sezone u ABA ligi. Tek tada će biti moguće da u završnici rešavamo pitanje pobednika.“, ističe Krstović koji tvrdi da su Kragujevčani dobro analizirali poraz od Olimpije u prvom kolu.
„Analizirali smo utakmicu protiv Olimpije i uočili gde smo grešili.“
„Nadam da smo se naučili na tim greškama i da se neće ponavljati. Imamo dosta prostora za napredak u igri, to najbolje zna naš trener Nikolić, ali toga su svesni i svi naši igrači. Protiv Cedevite ne možemo da igramo samo na kartu iskustva pojedinaca u našim redovima, jer su i sami iskusan tim, već pre na kartu mladosti i elana, a to nam ne manjka.“
„Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta kako ne bismo sebi otežali poziciju. Agresivnom odbranom i sa puno trčanja stići ćemo do prve pobede u ovoj sezoni.“, zaključuje košarkaš Radničkog.
Inače, utakmica između Cedevite i Radničkog se igra sutra od 18 časova.

Нема коментара:

Постави коментар