Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

уторак, 2. октобар 2012.

Hrvatski mediji: ''Potop Zvezde, izgledali kao liliputanci...''

Prema očekivanju, prve reakcije u hrvatskim medijima posle večerašnjeg ubedljivog trijumfa Zadrana nad Crvenom zvezdom bile su veličanje igre domaćeg tima, ali i ocena da su Beograđani bili potpuno nemoćni večeras.
 Iako važe za jednog od najvećih favorita za osvajanje titule u ABA ligi ove sezone, košarkaši Crvene zvezde na startu sezone pokazuju da su veoma daleko od ostvarenja tih ambicija.

Ekipa koja se toliko pojačala tokom leta i koja ima maksimalne ambicije, jednostavno ne sme sebi da dozvoli partije poput one u Splitu i ove u Zadru.

Pobeda Zadrana koji već mogu da konkurišu za najprijatnije iznenađenje večeras je sa oduševljenjem dočekana u hrvatskim medijima.

Tako Slobodna Dalmacija donosi tekst pod naslovom ''Zadar se poigrao sa beogradskom Zvezdom'', a u izveštaju sa utakmice, između ostalog navodi da su gosti ''uprkos brojnim bogatim zvezdama u svojim redovima izgledali kao liliputanci, bez moći da bilo što okrenu u svoju korist''.

Portal index.hr svoj izveštaj je naslovio sa ''Zvrezdin potop na dalmatinskoj turneji: nakon Splita, favoriti regionalne lige pali i u Zadru!''

I Jutarnji list je sa velikom pažnjom ispratio večerašnju utakmicu, uz oduševljenje trijumfom domaćeg tima - ''Košarka se vratila kući: Briljantni Zadrani uništili Crvenu zvezdu!''

Bilo kako bilo, na košarkašima Crvene zvezde je da u narednim utakmicama pokažu da li je ovo samo prolazna slabost, ili ''hroničan'' problem...

Нема коментара:

Постави коментар