Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

среда, 3. октобар 2012.

Kragujevčani kao Zvezda drugi poraz!

Košarkaši Radničkog su izgubili u drugom kolu ABA lige od Cedevite. Radnički se dobro držao, u drugom poluvremenu imao priključak, ali je Cedevita ipak kvalitetnija, sjajni Rajt prelomio utakmicu, 86:68.

 Radnički je dobro igrao prvu četvrtinu, ali su kao i protiv Olimpije pokazali dosta oscilacija. Dopustili su Cedeviti da se odlepi u drugom periodu, tim iz Zagreba je profitirao iz promašenih slobodnih bacanja naše ekipe u prvom poluvremenu.

Na poluvremenu je bilo +13 za domaće, ali se Radnički vratio, dobrom igrom u trećoj deonici smanjili su rezultat, bili i na -4, no nisu imali snage za preokret.

Kada se utakmica lomila sjajni Rajt je sipao trojke, meč je Amerikanac završio sa 24 poena, ubacio 4 od 5 trojki. Isti učinak kada su dalekometni šutevi imao je Babić, Cedevita je strašno šutirala i jasno privela meč kraju bez problema.

Kod Radničkog odličan Vortington sa 18 poena, ali od toga 16 u prvom poluvremenu, Vajt je ubacio 12, Mijatović 10. Čini se da su Kragujevčani pokazali stare boljke, ali treba reći da je Cedevita bolji tim što je večeras i pokazala.

Нема коментара:

Постави коментар