Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

четвртак, 4. октобар 2012.

Vukoičić novi trener Zvezde!

Novi trener Crvene zvezde ističe da posao u Crvenoj zvezdi predstavlja veliki izazov u njegovoj trenerskoj karijeri.

Kao stručnjak koji je trenerskim poslom počeo da se bavi 1994. godine, Vukoičić spada u red iskusnim trenera koji se proslavio radeći u FMP Železniku sa kojim je beležio odlične rezultate.
Inače, Vukoičić osim klupskog, ima i reprezentativno iskustvo, naime ovaj stručnjak je radio kao pomoćnik Dušanu Ivkoviću tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.
"Dolazak u Crvenu zvezdu je veliki korak napred u karijeri ovog trenera, koji „vrlo dobro zna šta se od trenera Crvene zvezde očekuje“.
"Svestan sam gde dolazim i na koje mesto. Vrlo dobro znam šta se od mene očekuje. To predstavlja kombinaciju izazova u takmičenju sa protivnicima, ali i sa samim sobom. Želja svih trenera je da budu na nivou na kome je Zvezda, zato je velika čast i privilegija biti njen trener“, istakao je Vukoičić.
Prvi korak novog trenera Crvene zvezde je upoznavanje sa ekipom, a prioritet pobeda u narednom meču.
„U ovom trenutku najvažnije je da u što kraćem mogućem roku upoznam igrače, neke njihove vrline i mane, da uradimo sve što se može da trgnemo ekipu.“
„Glavni prioritet nam je da pobedimo u sledećoj utakmici, potom da radimo na određenim korekcijama. Svima treba da bude jasno da ambicije Crvene zvezde ostaju nepormenjene. To je svakako izazov koji stvara pritisak. Što je izazov veći i pritsak je srazmeran toj veličini, ali to automatski znači da je pozicija kluba, samim tim i trenera veća. Idemo korak po korak, da prvo sagledamo sa čime sve raspolažemo, a prva sledeća utakmica nam je najvažnija.“, zaključio je Vlada Vukočić, novi trener Crvene zvezde koji će zvanično biti promovisan na Malom Kalemegdanu u petak u 12.30 za kada je zakazana konferencija za medije.


Нема коментара:

Постави коментар